Mc Liknande boots....

Jag har införskaffat mig ett par nya skor, kommer från märket Hugo Boss, ni kan hitta dem i klädesbutiken MARC  på järnvägsgatan i Landskrona.


Vad tycks?

Citat från Andre Johnsson...

Alla som går runt med Armani kläder vill ha kuk i röven!

Jaha Andre hur tänkte du nu, tror inte du tänkte alls?


Sjuk...

Som ni har märkt så har jag inte bloggat på ett bra tag, det beror på att jag mår inte så bra är nämligen sjuk.
Jobbigt kan knappt andas så täppt jag är i näsan och sen så fryser jag som fan samtidigt som jag svettas.

stick, försvinn härifrån..........

Får höra mycket skit nu för att jag skriver en blogg. Att folk tycker jag är löjlig, barnslig, pinsamm m.m. sluta kom in hit och läs min pinsamma blogg då!! Jag skriver för att: Jag vill skriva, det är roligt att få andra att skratta (på ett positivt sätt), sedan för att skriva av sig lite om vad man tycker och tänker.



Folk har väldigt lätt att gå på mig eftersom jag har varit väldigt snäll, för snäll i många lägen. Ändring på det nu. Personer som är elaka mot mig, eller bara allmänt otrevliga kommer få precis samma bemötande av mig. Den nya Nils är född, En som inte tar något onödigt skit från någon. Vill ni vara med mig så ska ni vara ärliga och snälla  annars kan ni Dra åt helvete!


Dåligt bloggande jag vet....

Har varit en händelserik vecka. I måndags så jobbade jag på ett städföretag och sedan hade vi innebandy träning med damlaget. sen har de flytit på så hela veckan. Jobbat alla dagar utom i tisdags plus  innebandy i stort sett alla dagar.


Idag har vi spelat match mot FBC Engelholm i deras idrottshall  vi vann matchen med 7-3 fast att vi inte gjorde en jätte bra match, eller  vi avsluta matchen väldigt bra. Vinsten innebar att vi nu har vunnit serien med 2 omgångar kvar, så nu ska vi ladda inför kvalet till division 1....


Falcons är det bästa laget heja heja heja falcons......

Kan man ha mer otur?

Idag när jag skulle jobba på ett dagis så märkte jag att jag hade låst inne mina nycklar. Helvete tänkte jag hur fan ska jag nu komma hem? Mamma är ju den enda som har mina nycklar, men hon är ju på jobbet om man inte räknar med hyresvärden. Nå väl jag ringde till hyresvärden men han skulle inte vara i stan  vid 14:00 när jag slutade så jag bad honom om han inte kunde låsa upp dörren och låta dörren stå olåst, det kunde han göra sa han. När jag väl kom hem så va dörrfan låst ändån, vad fan hände med löftet att låsa upp dörren? upptagen var det med när jag ringde honom, sen en halv timmer senare får jag tag i honom och då sa han att han var i Eslöv och inte kunde låsa upp dörren HELVETES F-N......

Ungefär 2 timmar stod jag utanför innan mamma slutade från jobbet och kom hem till mig och gav mig sina nycklar.

Tyck synd om mig!

La Praline....

Var i stan och handlade choklad, det kostade en del men det är de värt. Riktigt mäktiga chokladbitar  är det.


Pizza....

Sitter nu på pizzeria Mamma Theresa och väntar på min pizza. Därefter ska jag hem byta om och dra till träningen. Sen ska jag en runda till kusinen. Vad ska ni göra?

Pizza....

Sitter nu på pizzeria Mamma Theresa och väntar på min pizza. Därefter ska jag hem byta om och dra till träningen. Sen ska jag en runda till kusinen. Vad ska ni göra?

Öl...

Ät gul snö, det kan vara öl!

Odräglig jävel....

Stör mig på folk som inte lämna tillbaka pengar som dom är skyldiga en, även om det inte gäller några större summor så spelar inte det någon roll alls. Jag är för snäll om någon person inte har pengar och frågar mig om dom får låna så säger jag nästan aldrig nej. Fast att jag själv är arbetslös och dåligt med pengar så hjälper jag om jag kan. Men nu blir det ändring på det, va fan får jag tillbaka? Inte pengarna iallafall folk ljuger som om dom ja jag kommer ej på som vad.

Svin är vad dom är, äckligt.

Stavar som en kratta...

Såg att mina inlägg som jag skrev inatt inte var så rätt stavada, inte för att jag skriver rätt i vanliga fall men har man fått lite innanför västen plus att man är förbannad, hungrig och trött ja då har man lagt upp det själv att det ska gå åt helvete med skrivningen. Men shit happends, ingen dog tur är väl det.

Jo en sak till.....

God morgon!!

FCH Dam spelare...

Träffade på Johanna och Angelica som spelar innebandy i Helsingborg inne på Tempel, mycket trevliga tjejer. På planen är man ej vänner men utanför är dom flesta jätte trevliga och snälla. Johanna och Angelica tillhör den kategorin.

Löjligt...

Jag träffade en vän  ute ikväll och på vägen hem så hade i en disskusion om att jag inte tycker det är så jävla roligt när man ska komma med onödiga kommentarer stup i kvarten. Även om det är skoj menat så blir det till slut jobbigt när man får höra det hela hela tiden.

1500 böter....

Ikväll när vi skulle till helsingborg Gose, Pettsson och jag så missa vi tåket på sekunden. Så då fick vi ringa en som kunde köra oss till helsingborg. Vi hann inte långt förrän en polisbil stoppade oss, och jag som satt på mitt sättet hade inget bälte på mig eftersom det inte fungerade så nu har jag en bot på 1500 som mina vänner är snälla och hjälper till med.

Träffa morfar...

Snart ska jag iväg till morfar, för att mormor ska iväg ikväll så jag ska hålla morfar sällskap ett par timmar, sen kommer mamma och stannar kvar medans jag beger mig  hemmåt. Ikväll vet jag inte vad som händer, har ni några ideer?

Ser igen...

Så igår hämtade jag mina nya glasögon på Optica. Jag tycker dem är skitcoola, vad tycker ni? Men jag ska gå ner med dem igen till Optica för att justera så dem sitter bättre.


Jobbar...

Just nu i denna sekund städar jag trappor på föreningsgatan.

Ledsen, nedstämd, inte glad...

Så många ord men som har samma innebörd, jag vet inte varför jag känner mig nere.
Det bara kom idag, kännde ett tryck för bröstet och känsla bara var där. Men man kan inte alltid vara på topp, hoppas bara att jag mår bättre och är gladare imorgon när jag ska jobba. Blev inringd ikväll för att städa trappor imorgon, ska bli roligt att få tjänna lite pengar.

Vad brukar ni gra när ni är ledsna?

Helt riktigt...

"Det är bättre att vara hatad för den man är, än älskad för den man inte är"


Paradise Hotel Final....

Nu är det dubbelavsnitt av Paradise Hotel, final vem vinner vem står som segrare? Vem tror ni vinner det intelligenta dokusåpan?

Jag tro det blir ----- -----!!


Marc Jacobs....


Så här ser mina nya glasögon ut, var och köpte dem i stan tidigare idag. Det kommer från märket Marc jacobs som jag tycker gör coola glasögon. Jag ska hämta dem senare i veckan, då får ni se dem på mig istället.

Aino...


Den nya mobilen från Sony Ericsson är min.

Bye bye Prada...

I helgen så trillade jag för att det var så halt ute, så idag när jag skulle ta på mig mina glasögon så hade dem gått i sönder och glaset  hoppat ur glasögonen. Jag har ej märkt det förrän idag när jag skulle ta på mig dem. Jag hade dem nämligen i fodralet i fickan.


Varför samma känsla alltid?

Alltid när jag ser på Extreme Home Makover så kommer gråten fram helt sinnessjukt. Går inte att hålla igen det, jag badar i tårar.

Varför?

RSS 2.0