Mår som man förtjännar...

Igår blev det väldigt tufft. Men man ska inte klaga för jag hade det trevligt. Nu sitter jag i soffan och ser på Färjan.

Fan 1: Jag har så ont på låret, eftersom jag trillade igår.

Fan 2: Jag har tappat bort min pekpinne till mobilen.

Vad ska ni dönickar göra idag?

Hipp Hipp Hurra...

Pettsson fyller år imorgon så vi ska fira honom idag. Dom har redan börjat festa, men eftersom jag hade match med damer Utveckling (förlust 3-4) och sedan hem till mamma för lite mat så får jag dyka upp lite senare hemma hos Gose min kusin. Ikväll blir det Helsingborg och Tivoli eller något annat trevligt ställe i Helsingborg vem vet.

Vad ska ni hitta lå ikväll?

Flickor...

Flickor är bara vänner som ger dig erektion.


Snälla, snälla, snälla kan ingen länka mig...

Kan inte någon storbloggare länka till min sida, har ju för tusan nästan inga läsare nu för tiden.


Första, andra, tredje såld till högstbjudande...Jag har lagt ner hela min själ på detta konstvärk, vad ska det föreställa då? Det väljer ni själva endast fantasin sätter gränser.

Fredag imorgon...

Imorgon är det fredag och ännu en veckan har sprungit förbi. Imorgon ska jag bara ta det lugnt, en hemma kväll, kanske kommer någon och håller mig sällskap vem vet. På lördag har vi match igen med utvecklingslaget kl 14:00 på idrottshallen, därefter blir det hem och duscha sen vidare och fira Pettsson, men det är på lördag så de tar vi då. Tillbaka till morgon dagen, när jag har vaknat imorgon så ska jag fixa och dona här hemma sen ner till stan och fixa lite saker.

Vad ska ni gör mina vänner och ovänner (Linus och Carl)?

Pay back time....

Dem killarna som jag har skrivit om Linus och Carl kommer ge igen stort, tusen gånger värre, hur då undrar ni?
Jo för några år sedan när vi var i Båstad med herrlaget så blev det lite för mycket dricka, och en film gjordes på mig när jag var näck, och nu hotar dem med att lägga upp den på internät. Är jag orolig både och, för jag vill ej att filmen ska komma upp till allmänna beskådning, men den killen som har  klippet på mig litar jag på och han kommer aldrig lämna ut den.

www.stefatos.blogg.se har gjort det igen... jag njuter för fullt!

Carl "Carlito" Nilsson...

Ingen går säker när bloggaren Stefatos är i farten. Nu är det ynglingen Carl Nilsson som även kallas "Carlito" fast i mitt grepp. Denna pojkaspoling som knappt är torr bakom öronen är helt förälskad i Guti, varje morgon så sitter han hukandes över sin ner svettade och skitiga Real Madrid tröja och kliar sig på obcena ställen på kroppen.

Vidrigt, äckligt, avskyvärt, listan kan göras lång, denna yngling är inte rumsren som ni kanske kan förstå.Fy fan vilken bild, (skäms du inte  Carl?) Som den elitman du ska vara så är detta ingen smickrande bild ska du vet!

Som ni ser är det ingen vacker varelse, hur kan då denna människa vara son till en av dem vackraste kvinnorna i landet nämligen "FK"?


Glädje...

Jag tittar på en annan del av Köping, fy fan vad glad man blir när man ser dessa människor. Mats som blev så glad att hans bil blev godkännt och blev bjuden på en vaniljglass. Man ryser i hela kroppen man blir så varm.

Jag har inte ont i munen, jag har ont i käften.

                                                  -Tobbe

Linus Björnfot...

Linus Björnfot en asiatisk pojke som kom till Sverige 1986 genom att åka snålskjuts i en bananbåt med andra svin. Man kan bäst beskriva honom som så här.

-En kille som har jobbat sig upp från träsket, från att äta nudlar och dricka sitt eget urin kan han idag leva gott. Champagne och kaviar är inget konstigt för Linus alias Eski.

Kännetecken:

Hans höga hårfäste.

Tusenlapparna som han oftast viftar med.

Märkeskläder.


p.s. Bild på Linus kommer vid ett annat tillfälle. D.s.

Inget att göra det märks....Kanske borde städa då och göra det fint tills ikväll när jag ska se film någon som vill komma och se film tillsammans med mig?

Ska luncha med Cain Dotson och Barra...


Bli förälder...


Finns det något bttre än att bli föräldrer? Nej, skulle inte tro det.

Shit pommes frites...


Vilken kvinna, jag menar vem hade tackat nej till att gå ut med Tilde Fröling? Jag lovar er att jag hade inte tackat nej, Vacker, sexig, ja skit samma ni fattar vart jag vill komma eller hur?

OHHH Tildeeeeeeee!!


Kurerar mig...Kurerar mig med en vän, film, chips, grönsaker och dipa, denna rätta medecinen mot magont.

Vad brukar ni göra, när ni är sjuka?

Livet...

Livet är underbart när underlivet är bart!


Is she really going out with him?

Ser på ett program på kanal fem nu, om tjejer som är tillsammans med mansgrisar. Hur kan tjejer gå ut med killar som behandlar dem som svin? Vill ni inte ha en kille som respekterar er och tar hand om er? Ni blir arga och besvikna när killen inte dyker upp när ni har bestämt en tid eller ni blir ledsna när killen har varit otrogen för tjugoelfte gången men ändån stannar ni kvar, många fråger dyker upp men ibland är det inte bara killens fel utan också tjejen som accepterar det genom att stanna kvar hos killen.

Jag ser det som så här, har någon gjort något fel, dumt, eller liknande så tänker jag efter tror jag att personen kommer göra om detta misstag? Tror jag att personen gör det, så lämnar jag personen, tror jag att det var en en gångs grej så mycket möjligt att jag stannar. 

Tjejer/killar acceptera inget skit från någon!

Gör ett hattrick och skit på dig...

Mår ej så bra idag, känns som om man ska skita ner sig, hoppas det blir bättre tills imorgon när vi har match med damlaget. Dock missar jag träningen ikväll och ska vara hemma och kurera mig, kanske drar till stan  och handlar lite mat med som jag kan laga idag.

Ha en bra  dag mina vänner!

Är vi två lika?


Andreas Svensson, vilken kille...Skriv det första ni tänker på när ni ser denna charmör.

Hemma igen...

Har varit en lång dag idag, känns som jag har fått magsjukan hade en känsla av att göra nummer 2 hela tiden, ingen trevlig känsla. Nu sitter jag här ch funderar på vad som ska hända ikväll, för och främst ska jag diska, sen kan de kanske bli en kväll med kusinen och Pettsson, vi får la se.

Vad ska ni själva gör idag?

Söndag...

Igår var det fest hos kusinen Nicklas "Gose, tjockhuvud" Brokopp,  sedan blev det Tivoli i Helsingborg där jag träffa en  tös som jag har snackat med några gånger. Nu ska jag laga karrékottletter innan jag ska iväg och hämta grejor.

God morgon mina Söta Flickor...


Vad händer idag?

Skillnaden?

Vad är skillnaden mellan onanera och mastubera?

Måste veta det är oehört viktigt!


Paketera in ditt paket i ett paket...

Titta vad jag har skaffat mig ett par kalsonger från märket Frigo, Från butiken Marc i Landskrona.


Så här går det till, du lägger in dina genitalier i påsen du ser mitt på bilden. Därefter så drar du i snöret så att genitalierna sitter där dem ska sitta.Så här ser dem ut framifrån, Tack så mycket Annelie H.

Varför, varför...?

Ska vissa personer tjata när man har bett dem snällt att sluta för att man börjar bli förbannad, och när dem sen fortsätter  och man blir förbannad så att det slår lock för en så undrar dem varför man blir sur. VAD FAN TROR DU IDIOT? Man fortsätter bara för att man vill såra personen, inget annat. Det hände mig igår, jag hade sagt på nyår att ett av mina nyårslöften var att försöka sluta bita på naglarna och igårkväll när jag bet på naglarna så slutade inte en kompis att tjata på mig att jag skulle sluta bita, när jag lugnt och sansat bad han att sluta bry sig och lägga sin energi på  vettigare saker än om jag biter eller ej, men nej han tjata ihjäl mig till döds.

Sluta genast med det ni gör om någon ber er snällt att inte fortsätta, sätt er själva i deras skor. Hur hade ni kännt er?


Ljudet för högt...

Inatt när jag och mina vännar hade ljudet på för högt så knackade grannen på.

Grannen: Sänk ljudet klockan är 01:30

Jag: Okej, jag ska det.

Grannen: Vissa jobbar och måste gå upp tidigt.

Jag: Jo men det är väldigt lyhört här i denna fastigheten därför du hör så mycket.

Grannen: (Grannen går då in och stänger dörren.)


Vissa klarar inte av lite humor mitt i natten!


Djurläten...


SUR, ARG, FRUSTRERAD OCH BESVIKEN...

Har laddat upp videoklippet 2 gånger och båda gångerna råkar jag ta bort det förbannade skitet, kan man bli mer än det ovanstående?

Rolig kväll...

För ungefär än halvtimme sedan lämnade Pettsson, Emelie och Ullis mitt palace. Dem andra lämnade mycket tidigare eftersom dem skulle upp tidigt imorgon, eller det blir ju idag då. Vi har sett film och snackat lite skit och haft en ällmänt bra och rolig kväll. Tack för sällskapet mina vänner.

Inom kort kommer det upp ett videoklipp på mig när jag gör olika djurläten.

Ullis På gillar Alvin och gänget...


Konstigt...

Varför står det mobiltelefon förbjuden på bilden när det längre när står, vid nödfall ring 112, är man inte tvungen att använda mobiltelefon då?

Dubbla budskap där eller hur?


Good morning...

Vakna för ett tag sedan, nu sitter jag och ska fixa mitt Cv innan jag ska iväg till Arbetsförmedlingen, klockan 14:00 ska jag vara där. Efter det ska jag hem städa och diska och göra det fint för ikväll kommer förmodligen lite tjejkompisar över på filmkväll.

Vad ska ni göra idag?

Ett spel...

Klockan är 23:20 och jag är upp som vanligt och ser på televisionen, Navy CIS går just nu på Tv3. Nog om det.

Det jag skulle fråga var, varför ska oftast tjejer spela ett spel?  Spela svårfångade till vilken nytta då? Vi  killar kommer att sluta  gå fram till er eftersom ni bara dissar en på ett dåligt sätt. Kan ni inte vara trevliga när ni säger att ni inte är intresserade? Måste ni gå ifrån platsen som om man vore en jävla fucking hund utan känslor?

Skriv gärna vad ni tycker?

P.s Anna Anka och Kung Karl XVI Gustav, kommentera inte om ni inte står för eran riktiga namn!!

oh vad det är skönt att vara naken...

Trosor är röda, kalsonger är blå, äh skitsamma, dem ska ju av ändån...


Fixa Wendels hjälm idag...

När jag är klar och fixat mig så ska jag när på Team Sportia för att sätta på gallret på våran målvakts hjälm. Sen blir det väl en runda på stan med. Vi hörs sen.


Störigt...

Det jag börjar tycka är lite små störigt är när vissa personer som läser min blogg skriver falska namn eller skriver något annat namn så man inte vet vem det är som kommenterar. Det tyder bara på en sak tror jag, att dem tycker att det är pinsamt att dem läser min blogg, att dem inte står för det. Så från och med nu kommer ingen undan min blogg. Har man fastnat på foto som jag har tagit så får man vara beredd på att hamna på bloggen.

Over and out Stefatos!

En underhållande kväll...


Kunskap är makt...

  1. I USA är det sjunde mest använda ordet Coca-Cola.


    2.   Det finns över 50.000 bokstäver i kinesiska.


    3.   Sverige var först med sexuallkunskap i skolan.


    4.   Åsnor dödar årligen fler männsikor än flygkrascher.


    5.   En Egyptisk mumie innehåller i snitt 1 km bandage.


Man lär sig lite var dag, så jag  hoppas nu att ni tackar mig med en kommentar eller två. 

     


Mat...


Det blev lite mat idag med, får se vad jag ska laga ikväll. Vad tycker ni att jag ska laga?

City Gross...

Precis hemkommen från City Gross, har storhandlat slutsumman hamna på 1046 kroner. Jag träffade sophie på City Gross. Ge mig ett par minuter så ska ni få se vad jag har handlat.

Trodde aldrig jag skulle få höra detta, inte nu iallafall...


                                                              
Rebecca säger,  "Jag ska plugga lite nu"

                                                                                                  


Mög program...

Rebecca visst avskyr vi Paradise Hotel? Programet innehåller inget vettigt, omogna personer som super sig redlöst berusade, PINSAMT.

Vem försöker jag lura egentligen Paradise Hotel är ju för helvete det bästa som har hänt sverige, förutom, när jag flyttade hit.

Träning...

Här ser ni Falcons tjejerna ha fysträning under Jonnys regim.

Mozzarella och pestomacka...

Är inne på Espresso House. Jag har ätit inte en utan två mozzarellamackor, gott som fan ska ni veta. Har pratat lite med Gabby med som är platschef här, hon skötter det med bravur.

Postar brev...

Jag har precis postat 2 stycken brev, ett till Skånes innebandyförbund och det andra till försäkringskassan så man får en liten slant. Just nu sitter jag på den underbara fåtöljen i den lyxiga klädesbutiken Marc i stan. Jag känner mig som hemma.

God morgon...

I Landskrona är det vitt och kallt, jag gillar inte snö så mycket men det är faktiskt rätt mysigt. Fast mysigare är det om man ligger under en filt med sin kära flickvän, just nu har jag inte någon flickvän. Jag får väl göra som alla andra dagar, jag får ta ett bad och dröma att jag har en.


Pedofiler...

Inatt såg jag på ett programm som handlar om män som kontaktar 13-åriga tjejer, och som vill ha sex med dessa unga tjejer. Hur i helvete är dessa karlar funtade? Kastrera dem allihopa på en och samma gång. Fy fan jag mår illa, känns som om jag vill spy.

Citat...

" Jag är så smart så ibland fattar jag inte ett enda ord av det jag säger."


1, 2, 3, 4....

Så många Greker är vi nu hos Nicolas och ser Ice age 3, jag småtittar men inte mycket mer än så. Vi börjar bli fler och fler Greker i Landskrona, det finns 2 systrar Magdalen och Melina som bor i stan också så dem ska vi börja umgås med hoppas jag.


Innebandy...

Idag har jag varit med Barra i Helsingborg och tittade på Fc helsingborg mot Västerås, Västerås vann i sudden med 6-7. LandskronaFalcons möte Växjö borta i Telleborgs hallen där blev det vinst med 2-7 ljuvligt. Så vi kan summera innebandy dagen som rätt lyckad,  Helsingborg förlust och Landskrona vinst. Hörs mer under kvällen.

Inbrott...

Häromnatten var det några homosexuella inbrottstjuvar som tog sig in i vår lägenhet. Dem moblerade om.


Lördag och ingen Tages...

Nu är jag hemma efter en runda på Tycho, det var inte så roligt så de blev ingen tages idag. Just nu ser jag lite på Tv. Idag ska jag tvätta lite kläder 8-18 hoppas de inte går åt helvete som förra gången, då höll jag på med tvätten i över 24 timmar, bara för att värmefläkten inte funkar och hyresvärden inte orkar byta den. Man blir så arg men men går tyvärr inte göra något åt det hela.

Vad har ni hitta på idag?

Hemma hos en vän...


Glömde bort...

Igårkväll skulle jag koka pasta innan läggdags vad hände? Jo jag satte på en kastrull med vatten och salt, satt på spisen så långt så bra. gick in i vardagsrummet och lade mig på soffan och somna, jag vakna precis med att det var sjuhelvetes varmt i lägenheten och kom på att spisen var på. Gick in i köket och såg i kastrullen att endast salstet var kvar resten hade kokats bort. Tänk om jag hade brunnit inne, fan vad hemskt det hade varit.

Entertainer...

Ska försöka lägga upp en video så fort jag bara kan när jag sjunger  eller sjunger och sjunger, jag mimar fast lite ljud kommer det ut iallafall. Låten jag mimar till är Use Somebody, vilken underhållare jag är på videon. Vänta ni bara.

Whatch Up...

Today i have bought two whatches for Sofiana and Katerina.

Jobb, arbetsförmedlingen, hem, match...

Som ni ser fullt upp idag. kom precis innanför dörren efter att ha städat trappor i 2 timmar, nu ska jag in i duschen byta om sen vidare till arbetsförmedlingen. Ikväll är det match med utvecklingslaget mot Fc Helsingborg. Efter det får jag se vad som händer, en sak vet jag det blir ingen alkohol ikväll heller eftersom vi har en  förbannat tidigt match imorgon borta mot Fc Helsingborg igen klockan 12:00.

Vad ska ni göra ikväll?

Fy Fan...

Klockan är snart 03:00 och jag har ej somnat än, jag har jinte heller försökt så det kanske är där problemet ligger. Ska upp klockan 06:30 och jobba lite så vi säger god natt så hörs vi om några timmar.

Natti natti...

Torsdags kväll...

Kusin Lina och Emelie är två alkoholiserade flickor i sina bästa år, själv är jag den som får hålla reda på dem så inget ont händer dem små liven. Kusinen åker till Los Angeles på måndag morgon så hon är här och säger farväl, jag säger mer att det är på återseende.

Hörs lite senare mina lovely friends......

Nyss hemkommen...

Har precis stigit in i min lya, har jobbat idag igen. Idag ska jag städa här hemma för min kusin Lina och Emelie kommer hem till mig ikväll. Vi ska ha vinkväll eller ja dem ska ha de inte jag för  vi har match imorgon igen så ingen alkohol för min del. Fick precis reda på att jag ska jobba imorgon igen börjar klockan 07:30 och efter jag har jobbat 2 timmar så ska jag till arbetsförmedlingen på möte. Senare på kvällen så har vi match med damer U-laget hemma mot Fc Helsingborg.

Nä nu måste jag plocka undan lite vi hörs när jag känner för det...


Göteborg...

Idag har jag tittat på lägenheter över nätet. Jag är nämligen väldigt sugen på att flytta till staden där alla heter Glenn. Är trött på Landskrona även om det finns saker jag tycker väldigt mycket om. Jag är en storstadskille, vill att staden jag bor i ska leva. Nu undrar ni kanske varför jag vill flytta? Jag känner för att skaffa nya vänner även om jag tycker om dem jag har så vill man skaffa nya bekanta, jag vill ha ett jobb vilket blir mycket lättare i en större stad, men framförallt vidga mina vyer.

Så ni Göteborgare som läser min blogg, säg varför just eran stad är så bra...


Hemma igen...

Kom hem för en kvart sen, vi var i Vadensjö och hämtade saker sen vidare till Landskrona igen och flytta in sakerna. Här ser ni lite bilder.


Så här såg det ut, och mycket mer skulle in.


Nu skulle vi bara försöka stänga dörrarna.


Jävla massa bananaslådor.


Bye, bye slut för idag.

Jobb...

Dem ringde från ett städföretag  precis som jag brukar jobba hos lite då och då, de frågade om jag kunde jobba ett par timmar idag. Jag sken som en sol och tacka givetvis ja till jobb, så jag blir hämtad lite efter 11:00.

Vad gör jag nu innan jobb då? Lyssnar på musik på Spotify, Tenacious D- Fuck Her Gently.

Vi hörs mer lite senare, fram tilldess kan ni ju skriva och kommentera....!

Paradise Hotel...

Fucking awsome i have nothing more to say....okey one more thing FUCKING AWSOME.


Middag...

Såhär blev slutresultatet, gott som fan ska det bli. Med lite creme friache, ruccolasallad....MUMS.
Ett glas oboy får det bli med.

Skepp ohoj oboy!


Helstekt fläskfile...

Just nu har jag en fläskfile i ugnen kryddat med lök, vitlök, rosmarin, basilika, salt, peppar,och sedan en blandning med olivolja, vit tryffelolja, lime, citron, äppelcider vinäger. Så nu får det mysa ihopa en  stund och lära känna varandra så återkommer jag igen så får ni se slutresultatet.


God morgon...

God morgon folks, har ni sovit gott? Har fått lite pengar idag så jag ska ut och handla mat på city gross.
Ser fram emot att fylla kylskåpet med godsaker som jag kan äta under veckan. Men nu har jag ej tid med er mer måste fixa lite innan jag ska ut i stan, vi hörs mer under dagen.

Lovar att bli bättre med uppdateringen!

Singel...

Detta MMS fick jag idag som var till alla singelkillar. Schertell söker en kille, Kanon kanske ni tycker då eller hur? Samma tanke fick jag alltså måste det vara för bra för att vara sant därför struntade jag i det.


Pissenisse hann...

Jag hann precis gå på toaleten kanske kom någon drope längs låret men de är inte mycket att klaga efter. Huvudsaken är att det mesta kom i toaleten.

Vad har jag mer gjort idag förutom att jag höll på att pissa på mig, jo jag har varit med Barra och hans lillebror. Vi har ätit på China Palace. Sedan snacka vi bara lite skit som vanligt sen tog vi bussen hem, det var ingen lång dag vi hade tillsammans. Senare under kvällen så hade vi träning med damlaget genomgång, övningar och sedan avslutades träningen med lite fys med Jonny B. Nu ligger jag här hemma och väntar på att få lite pengar från Grekland så jag kan handla lite mat, jag är enormt hungrig just nu. Finns det någon som vill bjuda mig lite på mat ikväll så hade det uppskattats enormt.


Pissenisse...

Oh herregud min gud jag behöver urinera men har varken tid eller lust just nu, eftersom det är Paradise Hotel på televison 6 nu. Jag får hålla mig en stund till, hur ska det gå? FORTSÄTTNING FÖLJER...

Tankar...

Snart har man varit arbetslös i 1 år, 12 månader, 52 veckor, 365 långa dagar och nu börjar jag att tröttna eller i ärlighetens namn så tröttna jag redan efter en månad. När man sitter framför datorn för att söka något man kan göra om dagarna så hittar man bara arbeten som man måste ha körkort. Och när man äntligen har hittat de jobbet man vill ha så ligger det i Happaranda.... Va fan, ska jag inte ha något jobb eller vad är det frågan om? Funderar starkt på att flytta och lämna Skåneland, men det är inte så lätt och bara packa ihopa sina saker och dra. Var ska man bo, jobba, ja det är många tankar kring detta projekt. Har ni någon idé vad jag kan bosätta mig och arbeta med? Gick Barn och fritids programmet. Sen finns det någon som skulle vilja följa med mig och söka arbete tillsammans?

Adam och Eva...Adam och Eva hade just flyttat in i paradiset och Gud tittade
ned för att se hur dom hade det. Han hittade Eva sittande under
ett träd med tårar i ögonen. Gud frågade varför hon grät.
-Adam tycker inte om mig för jag har inget hål. Snyftade Eva.
-Det kan vi ordna, sade Gud. Gå och lägg dig på rygg på det
högsta berget i kväll så skall jag ta hand om det. På kvällen
klättrade Eva upp på det högsta berget och lade sig och när
hon somnat kom det en hackspett och hackade ett hål mellan
hennes ben. Där är vetenskapsmännen överens om att det är
därför hackspetten är röd på huvudet. När Gud tittade ned
nästa dag för att se hur det hade gått, hittade han Eva under
ett annat träd, fortfarande gråtande.
-Varför gråter du nu då, du har ju fått ett hål, sa Gud.
-Adam tycker fortfarande inte om mig, för jag har inget
hår på hålet, svarade hon.
- Det kan vi ordna, sade Gud. Gå och lägg dig på rygg i
skogen i kväll så skall jag ta hand om det. Så den kvällen
gick Eva och lade sig i skogen och när hon hade somnat
kom en apa och gned sin bak mot hennes hål så håret fastnade
där. Där är vetenskapsmännen överens om att det är därför apan
inte har något hår på arslet. När Gud nästa dag tittade ner för att
se om hon var nöjd, fann han att hon fortfarande satt och grät och
han frågade därför:
-Vad är det som är fel nu då? Du har ju både ett hål och hår på hålet.
-Adam tycker fortfarande inte om mig, för det är inte kladdigt i
hålet, svarade Eva.
-Jaha, sade Gud. Då får jag väl fixa det också. Om du går och lägger
dig vid floden i kväll så skall det var ordnat i morgon. Så på kvällen gick
Eva och lade sig på flodstranden och när hon somnat kom en fisk upp ur
floden och hoppade ut och in i hennes hål tills det blev kladdigt. Men
där går vetenskapsmännens åsikter isär om det är fi--an som luktar
fisk eller fisken som luktar fi--a...

You never know.....hur gammal är tjejen på bilden?

Idolbild...

Jag har fått en idolbilder idag från http://paksukainen.blogg.se/ så här ser dem ut.

Tack så hemskt mycket...

Vet ni vad...??

Jag har fått min första idolbild på mig själv, dock har jag gjort den själv men det har absolut ingen betydelse. Idolbild som idolbild kvittar var ifrån den kommer, men ni får jätte gärna skicka idolbilder på mig som ni själva har gjort. Det hade varit väldigt kul att få.Vad tycker ni, grym eller hur?

Family....

Eftersom jag inte vet vad jag ska skriva så kör vi en frågestund. Så komigen nu alla besökare som läser skriv minst en fråga var så jag har något att svara på, lovar att svara på allas frågor.

Fick ett MMS idag från min kusin Kelly där några av familjen var samlade, jag blev så glad men samtidigt ledsen att jag inte kan vara hos dem just nu.


Här har vi Kiriaki, Filia, Kelly, Thia Froso. Sas agapw oli.....

Mycket sjuk lek...

Igår körde vi viskleken fy fan vad vi skratta. Det var inte ett rätt hos någon av oss, Anton viskade en sak till mig och jag fick det till, "jag tycker om att pulla mig själv medans jag sitter hukandes under en spegel..."
Detta var bara en sak av många, många roliga kommentarer.

Idag har jag bara tagit det lugnt badat som vanligt (beronde av att bada jag vet,) sen har jag ätit lite. Nu sitter jag och ser på 2 1/2 män.

Vad gör ni?

Trevlig kväll och natt...

Kom precis hem. Har varit hemma hos Egoina med Rebecca, Johan, Anton och Jacob. Vi har tittat på Paradise Hotel och lekt frågeleken. Kvällen har inneburit mycket skratt, konstiga kommentarer men ack så roliga, och åter igen mycket skratt. Nu är jag hemma och tar det lugnt ska snart se om jag har något att äta och skulle jag ha det så ska jag  fixa ihopa något gott, medans jag ser på television.

En sak som jag fick reda på idag var att Lady Gaga är hermafrodit visste ni det?

Lista...

Arrogant: Nej.
 
Osäker: 
Kan vara i vissa situationer.

 Trött: Har blivit mycket mera nu på senaste tid, att vara arbetslös och inte ha så många tider att passa gör en förslappad tyvärr.

Intressant: Jag intressant, har en häst träkuk?

 Smart: Finns smartare personer.

 Barnslig: Oh ja, barnasinnet är kvar.

 Liten: Va,  jag inte en chans.

 Lätt: Jag är väldigt lätt att vara med.

 Skoltrött: Går inte i skolan, men jag var det innan.

 Rolig: Jag är jävligt rolig.

Pratglad: Beror på med vem jag är.

 Frågvis: Ibland är jag det.

Organiserad: Vem har sagt att jag är det?

 Hälsosam: Kan bli mycket bättre.

Blyg: Var mer förr, men ibland med personer jag ej känner så bra så är jag det.

Attraktiv: Har ni sett mig? Jag är dösnygg...

 Lätt uttråkad: Händer för ofta.

Vegetarian: HELL NO.

Besatt: Yes.

Pålitlig: Väldigt.

Filosofisk: Det är jag.Lördagskvällen...

Igår trodde jag att det skulle bli en lugn kväll men ack så fel jag hade. Gose min kusin och pettsson fråga om vi kunde ha förfest här hemma hos mig, med Andre, Emelie och Ullis, visst varför inte tänkte jag en anledning till att städa så de var ju kanonbra. Fort som fan börja diska torka lite golv, dammsuga så var jag redo för folket utan att skämmas. vi drack, snackade och spela Wii en mycket trevlig kväll. Där efter blev det en runda på Tycho och sen Tages.

Idag har jag haft en lugn dag/kväll, var  en runda på City Gross och handla lite mat. Det blev ryggbiff med potatismos och grönpepparsås och ruccola sallad, potatismos låter kanske inte så glamouröst men jag hade tryffelolja i så det blev lite mer elegant. Just nu så lyssnar jag på musik på spotify och ser på televisionen sammtidigt, 03:00 spelar juniorkronerna semifinal i ishockey mot USA så det ska jag se på, tänkte ta mig ett bad nu eller iallafall om en stund, så vi hörs senare ikväll mina vänner och ovänner....

Videoblogg från strandpaveljongen...


Lite bilder från nyårsfesten...

Vi var i Kvärlöv och åt middag hemma hos Kim, det blev oxfilé, potatisgratäng, sallad och givetvis god dricka.
Vid tolvslaget gick vi ut på altanen och skålade in det nya året.


Jag och PettssonSe upp så skjortan inte spricker.Inte helt hundra här inte


En glad tjockis

RSS 2.0