Gott nytt år mina vänner....


Allmänt nere...

Jag känner mig inte riktigt hundra nu, känner mig lite nere vet ej varför. Ibland har man mindre bra dagar så är det. Idag har jag istort sätt bara varit hemma, var en runda på idrottshallen och såg en innebandymatch sen hem igen. Nu ligger jag som alltid på golvet medans televisionen är på i bakgrunden. Vi hörs kanske om en stund igen.

Finner du gud så har du funnit kärleken...


Har boring, boring....

Gör inte allt för mycket just nu, ser tv och tar det lugnt. Imorgon är det måndag, ny dag nya utmaningar. Någong som är sugen på en fika imorgon?






Hos Rebbeca igår...

Igår hälsa jag på Rebecca. Jag tog med chocklad som vi åt medans vi titta på reprisen av Anna Ankas jul.
Sen bara chilla vi och hade allmänt trevligt.





På denna bilden ser ni Rebecca som håller i en hemmagjord spindeldödare, dammvippa+flugsmällare, hon är påhittig hon där Rebecca.

De sa hon te...

Detta hitta jag precis på youtube.com. Den är rolig, fantastisk och helt helt underbar.

Utgång...

Sitter nu i min ensamhet och funderar på livets alla märkligheter... Igår var jag hos mamma och åt julmiddag, små prinskorvar, sill i alla olika varianter, skinka, gravad lax. Därefter skulle jag börja göra mig iordning för kvällens festligheter. Jag gick in i badet och somnade direkt, vaknade ca 30 minuter senare, smått panikslagen fick jag snabba mig på för att komma någorlunda i tid till förfesten. Vid middnat så tog vi taxi när till Inferno och senare till strand, och kvällen avslutades på tornet. Just nu sitter jag hemma hos mamma och gör inte ett piss, funderar om jag ska ta mig ett bad, vad säger ni? Ikväll vet jag icke vad som händer blir säkert en slappedag, jag behöver det känner jag.

Ute...

Jag är ute med kusin och vänner, väldigt trevligt. Ska tyvärr på Tages snart, blir vad man gör det till...

God jul mina kära vänner...


To do lista...

Saker jag ska göra idag.

1. Gå och lägga mig.

2. Vakna.

3. Köpa julklapp till mamma, plus till julklapps leken.
(Har panik).

4. Till mamma och äta frukost.

5. Till mormor och morfar och fira jul.

6. Tages.

7. Återstår att se.

2009...

Klockan är lite över 03:00 och det är dagen innan julafton, ja ni hörde rätt JULAFTON. Detta året har gått så in i helvete fort. Detta har jag hunnit med i år...


Varit i hemma i Grekland och hälsat på hos vänner och släktingar.

Varit på Lefkada och lärde känna en tjej, som jag träffa ett tag. (Sket sig senare)

Blivit Tränare för ett damlag i innebandy.

Skaffat nya vänner mycket störda sådana men grymt coola.

Haft svininfluensan.

Skaffat en blogg.

Och mycket mycket mera, nu ska vi se framåt mot nya tider, bättre tider.


Stefatos i buren...

Blev ingen julshopping idag, orkade inte gå ut i ovädret, kallt som i en björns rövhål. Blev inringd att stå i mål för juniorlaget idag, jag gjorde dunder succe i målet. Här nedan ser ni mig i mina målvaktskläder eller iallafall lite av dem.




Jag är enormt duktig i målet, behöver ni en innebandymålvakt så ring mig. Ni kan hitta mig på Eniro.

Sorry...

Har tyvärr ej kunnat uppdatera så mycket idag på grund av att jag helt enkelt inte har orkat. Är också lite förkyld, jag snyter mig konstant mycket jobbigt. Idag har jag faktist inte gjort allt för mycket, har badat ett antal gånger.
Imorgon ska jag förmodligen ut och handla julklappar till mor min, blir nog en försenad födelsedagspresent med. Har jag något mer att berätta så hörs vi då, annars så får ni ha en bra natt och ni som läser den på morgonen får ha en bra dag.

So long fuckers...

P.s Vart kan jag hitta en tweed kavaj innan jul och nyår för en liten peng?

Grattis som fan Micke...

Dum huvudet fyller så mycket som 28 idag, han leve hipp hipp...

Mera Cain Dotson till folket, mycket mera...


H ELLADA MAS...

Jag mår så förbannat bra varenda gång jag ser och lyssnar på Grekiska nationalsången.


Naiv, mycket naiv...

Varför fortsätter jag att gå på Tages? 8 av 10 gånger så har jag en urusel kväll. Och ikväll var det samma visa igen, först Strand med klubben därefter Tages. FY FAAAN DET SKA MYCKET TILL OM JAG SKA DIT MER DETTA ÅRET.

Rickard J...


Idrottshallen...

Nu ska jag ta på mig och gå till idrottshallen, och se Landskrona Falcons möta Lindås Waves i division 1. Därefter skall jag till strand där det vankas julfest med klubben. Nä nu orkar jag inte med er medelråttor längre, hörs mer under dag...

Partylife....

på fredags kvällen bubblar det i blodet han e kåt
vi skulle gå på vågen och dansa oss en låt
vi grundade med groggen greven, plast och jag
och fredagsdrömmen växte om en flicka varm och glad

livet e en fest
håll me om det folk och fä
och om livet e pest
fyllan värmer bäst


66...


Nicolas i sitt esse, malakismeno...


Snart hemma...

Har varit och käkat pizza med Rebecca och Malin på Rohdos pizzeria. Sen gick jag in på Marc och titta på lite kläder, och nu väntar jag på bussen. Ska bli skönt att komma hem och relaxa lite kanske tar ett bad med chansen är stor. Måste gå nu bussen kom.

Paradisets Hotel...

Nu ska jag strax se paradisets hotel, helt inne i programmet. Det jag undra över är, vem får lämna vem får stanna kvar? Vem får göka vem får köra en solo? Det får jag alldeles strax svar på.

Nystädat i köket...

Har precis blivit klar med köket, här nedan ser ni hur det såg ut förre och efter.





Och så här ser det ut nu, väldigt nöjd. Nu gäller det att jag håller det så framöver med för jag är trött på att städa mycket varje gång.







Snön lyser vit på marken...

Jag ser det snöar jag ser det snöar det var ju roligt hurra nu är det vinter nu är det vinter...
Gillar inte när det snöar inte bara de att det är skitkallt, utan alla vill bara mula mig och inte bara kompisar då. Utan även barnen vill mula mig tillochmed pensionärer går på mig, precis som om det står i pannan på mig.


För tusan telefon jävel...

Ställde telefonen igårkväll på 08:55, vaknar idag 10:07. Det säger mig att jag inte bara är astrött utan också försenad till arbetsförmedlingen som jag skulle vara på kl: 10:00. Ny tid blir nu istället 12:00. trött jag blir på sådant här att man inte vaknar när man ska på möten. Nu ska jag lägga mig i badet och kopppla av en stund vi får hålla tummarna att jag inte somnar i badkaret idag igen.

Annars ska jag bara städa idag fy fan vad tråkigt, fick en ny dammsugare av mormor igår så nu har jag inget att skylla på utan det är bara att börja damma, skrubba och dammsuga. Just det vi har träning idag med, med damerna så det får jag fr guds skulle inte glöma.

Vi hörs!

Over and out Stefatos... 

Everything i do i do it for you...


Sysslolös....

Idag klockan 10:00 ska jag vara på arbetsförnedringen eller oj förmedlingen, och snacka med min arbetscoach. Vem fan försöker dem lura egentligen dem hjälper mig inte med ett skit, dem säger vart jag ska söka jobb och det är fanimej allt dem gör. Jag behöver ha ett jobb, PUNKT SLUT. Jag vill inte sitta en hel jävla timme på ett unket kontor för att lära mig var på nätet jobben finns, för det ger jag blanka fan i.

Vet ni någon som vill ha en artig och social kille, som kan ta order och inte är rädd för att skita ner sig  så för helvete kontakta  mig snarast, har gått hemma för länge nu så man börjar att skämmas.

Over and out Stefatos, skepp ohoj oboy, Hej då.....

Colin McRay...


Colin Mcray är i stan och härjar. Men även han har drabbats av finanskrisen och kör numera än Golf 3.

Jag växer och växer...

För varja dag som går så blir jag bara större och större inom bloggandet. Som det känns nu så vet jag inte om jag kan bo kvar i lilla Landskrona, jag borde mer söka mig mot Stockholm, Göteborg, Athen ja storstäder där jag kan umgås med likasinnade.

Jag som humoristisk och charmerande ung man i mina bästa år borde ha det så mycket bättre ställt än vad jag har just nu, men vänta bara till år 2010, det kommer att bli  mitt år på allvar. Jag kommer att bli  mycket större  än Alex Schulman eller någon annan manlig bloggare.

Och jag kommer dessutom gifta mig med en bloggerska och vi ska skaffa bloggbarn tillsammans...

Over and out Stefatos


En kväll hos Håsan...


Låt bra det...

Peta in en pinne i brasan, hämta ett par öl och revbensspjäll...



Johan och jag sjunger en visa...


Ännu ett lyckat videoinlägg...


Inte alla hästar hemma efter en utekväll...


Inte så snäll kanske...

På Msn precis...

Rebecca: Läget idag?

Jag:
Skit du i det så lever du längre.

Jag är bara för goooooooooo.....

Frysandes går jag mot stan för lunch...


Ängel eller djävul?

När jag är med en kompis behöver inte nämna namn för personen kommer att veta vem det är så har jag enormt roligt. Lika barn leka bäst, det måsta jag faktist medge att det stämmar väldigt bra i vårat sammanhang.
Personen är nog den absolut stördaste människan jag känner och tro mig när jag säger det jag känner många störda människor, som Alexander- A.K.A- Barra är en av dem korkaste människor jag känner. Men denna person som förblir anonym för spänningens skull är utöver det vanliga. Kan nämna en gång när människan inte fick sin mobil i tid av mig så skällde personen ut mig efter noter, jag blev faktiskt jävligt rädd, jag hade nästan behövt en blöja på mig så rädd jag blev. Men som tur är så blev det väldigt bra tillslut.

Har ni några kompisar som är änglar ena sekunden och en liten djävul i andra, jag har!

Men jag tycker om dig ändån...

Videoklipp från i lördags...

Jag och Rebecca Fjantar oss som vanligt.


Varför just nu?

Varför börja jag tänke på denna personen igen? Jag har försökt glömma personen och tycker själv att jag hade lyckats bra, men så blev det så att vi pratade en litenstund på Msn, där vi aldrig förr har pratat på. Men så nu när man har börjat tänka på personen igen så loggar hon in, skumt. Blev faktiskt glad och arg samtidigt mycket konstig känsla.

Det kommer ju inte bli som man hade hoppats på så varför fortsätter man tänka i dem banorna då?
Hoppet är nog det sista som överger en, men jag hoppas ju inte på någonting man blir bara besviken då.

Jaja det blev ett väldigt yrt blogginlägg men det bjuder jag på.


Stefatos gillar vad han ser...


Vad ska man göra idag då?

Idag är det söndag och det innebär chilla. Ska ta mig ett bad efter det iväg och handla mat på City Gross. Vad ska ni göra idag?

Jag var hungrig, eller?


Datorn funkar ej så bra....

Att jag inte ha bloggat så myket på sistone beror på att min dator inte har fungerat så bra.

Sitter hos Rebecca...

Vi dricker vin och spelar in lite videoblogg, mycket trevligt. Hörs lite senare.

Bloggen...

Jag behöver nu tips och ideer om hur jag kan vidare utveckla min blogg, jag ska nämligen bli Skånes,Sveriges eller kanske tillochmed världens största manliga bloggare men då behöver jag eran hjälp om hur jag ska kunna lösa de. Jag ska bli Bäst mina damer och herrar......bäst hör ni det? Skepp och hoj oboy

Hos Nicolas...

Just nu befinner jag mig med ett gäng alkoholister. Jag är den enda i umgänget som är nykter, men jag har trevligt ändån. Skeq ohoj oboy

Inflyttningsfest...

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Nicolas, mycket trevligt ska det bli.
Återkommer senare hur det går och vilka idioter som däckar redan innan klockan 22:00.

Ni får välja...

Fast att det inte är så jätte många som kommenterar så ställer jag frågan ändån. Vad vill ni läsare att jag ska skriva om? Ordet är fritt, ni väljer jag skriver.

Skepp ohoj oboy...

Awsome cousin...

Min kusin Lina som bor i London just nu har skrivit ett underbart inlägg om sin kära kusin dvs mig.

Titeln säger väl allt kusin till salu. Sen fick jag precis reda på att hon ska åka till Los Angeles och plugga, du kommer att lösa det utomordentligt bra kusinvitamin.



Killar hon är singel så för helvete snabba er på innan hon httar någon annan...

Jackan jag vill ha eller ska HA till jul...

Idag var jag inne på Marc i Landskrona för att titta på en vinter jacka och såg den här när jag kom in i butiken, jag har blivit kär pånytt igen. En glansig mörkblå  knälång Armani jacka. Så mamma, mormor, morfar, och alla ni andra ni kan vara så snälla och börja samla in pengar till denna fantastiska vinterjacka.

P.s Mamma Love you...

Blev lite dålig bild men det skiter jag i för jag vill ha jackan lika mycket för det...

Skepp och hoj oboy


Nyklippt...


Sovdags...

Just nu har jag och en kompis sett på nya American Pie, book of love. Sen har vi också påbörjat min nya logo till bloggen grymt snyggt kommer det att bli. Nu ska jag lägga mig i min varma säng medans fjanten hugger soffan.

God natt eller som mitt nya avslut kommer att vara, Skepp ohoj oboy!

Vi vill se....

Greken zorra vi vill se... okej Landskroniter, Greker, Belgare, Åstorpare och andra från världen här har vi honom Landskronas och allas vår Grek....


Ikväll smäller det...

Ikväll mina vänner och ovänner så kommer det upp ett klipp på en mycket speciell kille, han förblir anonym framtills videon släpps....

Vill ha...

Dessa coola jeans från märket Mocycle vill jag ha, snyggt slitet och fin färg. Såg dem på klädesaffären Marc i Landskrona och tänker köpa dem när jag kan hoppas det blir snart. Vet redan att dem sitter grymt bra eftersom jag var där inne när butiksägaren beställde kläderna.




Min dag...

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Jag vaknade klockan 13:34 på soffan, hur kommer det sig att jag gjorde det? minns inte ens att jag la mig där. Sen har jag bara tagit det lugnt, varit
ute och gått en runda sen in på Marc en klädesaffär i stan. Nu ligger jag här hemma på vardagsrummet och bloggar, ser lite på tv med.

Nu till en fråga jag hade...

Varför trycker vissa människor ner andra personer? Även om det inte är illa menat eller endast på skämt så är det jobbigt och löjligt att höra på, har man inget bra att säga så HÅLL KÄFTEN. Nu menar jag inte att man aldrig kan skämta lite och så men  får man hörra vissa saker alltid så blir man trött på det tillslut.

Intervju med lokalkändis i Landskrona...

Vi har en mycket sjuk person bredvid mig här ikväll som jag ska få intervjua. Han förblir anonym mina vänner.

Hej vad  är du för någon person? - En som har varit med om det mesta och det bästa.

Okej låter väldig bra, har du något seriöst förhållande? - Man tar väl inte med sand till Sahara?

Kan du utveckla det där? - För er som inte fattade, absolut inte jag är så singel man kan vara.

Vad är det sjukaste du har varit med om? En torsdag när jag och några vänner skulle ut och ta en öl nere i stan, så slutade det med att vi satt på en båt till Tyskland. En halvtimme innan vi la till fick vi reda på att den skulle till Tyskland. Polen var vårt mål när vi lämnade Landskrona. Auschwitz lät Polskt.

Hur slutade kvällen i Tyskland? - Vi stanna kvar i Tyskland och handlade sprit sedan tog vi båten hem igen. Ett mycket sjukt dygn.

Nu måste vi avrunda med denna fråga, är du oskuld? Var Hitler judälskare?




Idioter...

Varför står man inte för det man skriver? Om man tycker en sak varför vågar ni inte skriva eran namn då, är ni för fega för det?

Sluta mesa och skriv eran riktiga namn och inga påhittade förbanade idioter....


Funderar väldigt mycket...

Kan två olika djurarter  få barn? Coolt det hade varit om en undulat och en dalmatin hade parat sig och fått children...

En flygande hund hade det blivit då, finns inte det redan hmm tror nästan det bor  i Australien. Jag är väldigt intresserad av såna saker och tänke faktiskt forska om det på universitetet. Vet någon en bra skola man kan söka till?
Vill utveckla mina kunskaper om djur och deras parningsmetoder.

Bevikelsen är stor...

Igår fyllde min gamla arbetskamrat år,och jag nämde inte det i min blogg. Jag skämms förlåt Lilja. Lilja han leve Hurra...


Nysvensk...

Haris Kapo vad kan man då berätta om denna unga spillevinken. 1: Född i bosnien 2: Dum i huvudet 3: Fullkomlig idiot, varför då skriva något när man inte har något positivt att skriva om denna peron. SVAR: JAG HAR JUE FÖR FAAAAN BLOGGTORKA...Måste skrhva något.

Stalker...

En tjej kom fram till mig när jag stod i kön på Tages en nattklubb i stan, eftersom hon kännde igen mig från bloggen så frågade hon mig  om Egoina skulle komma till tages, och jag svarade att det skulle hon inte. Då svarade hon, kan du inte ringa hit henne? Efter det så gick hon bara in i vimmlet.


Sedan tog det en liten stund så kom hon tillbaka till mig när jag stod på ovanvåningen på nattklubben, och ställde samma fråga igen om inte jag kunnde   ringa till Egoina eftersom hon saknade henne. Jag frågade då om hon kände Egoina och till svar fick jag att dem var vänner. Om ni är vänner så kan väl du ringa henne själv svarar ja med ett litet leende på läpparna, då svarar hon att hon hade sin mobil i jackan som hängde i garderoben . Sedan frågade hon mig om jag var tillsammans med min kompis Rebecca, mycket skum tjej den där Sara som hon sa att hon hette.

Tycker ni inte att det är pinsamt att fråga en främmande männska om en annans  numer och privatliv, okej att Egoina har en storblogg och att många känner igen henne, men goddag yxskaft hon är ingen maskin som ska acceptera såna människor och inte låta henne få vara ifred.


Anonyma samtal...

Nu när man har blivit bloggkändis så får man mycket anonyma samtal av olika människor. En av dem är Gunilla en medelålders kvinna från skåne, rätt trevlig faktiskt lite ensamvarg verkar hon att vara så det klart att jag ställer upp och snackar med henne om hon nu behöver det. Jag vill ju att mina medmänniskor ska må bra.


Vilken charmör...


Trevlig fredagskväll...





Johan Siljemark mår ej så bra...


Stackar påg, synd om honom....

Rebecca har en ring...


En fågel...

Nu när jag är ute och går i stan i mina egna tankar, så var jag nära på att trampa på en död fågel. Eller så sover den bara.

Sovdags...

Men innan det lite bloggande. Ligger i sängen klar för att sova kl är 04:15  men trött är jag inte. På fredagskvällen blir det hem till Egget kanske och se idol och käka något med några vänner, eller vad säger ni? Egget, Rebecca, johan,  vad tycker ni låter det som en bra fredagskväll? god mat, idol och roligt sällskap.






Bloggtorka...

Just nu har jag inget på näthinnan som jag kan komma på att skriva om, det ni det trodde ni inte att jag skulle få bloggtorka. Men något måste jag skriva så jag behåller mina besökare, Jag tänkte berätta om en gång när jag var liten. Jag kan ha varit 15-16 år gammal gick i nian, vi skulle ta "spexfoto" med klassen och jag var utklädd till en oehört vacker kvinna med långt brunt hår. Till underdel hade jag en skynke som täckte det viktigaste till överdel hade jag en svart bikini med bomull som utfyllnad, bröstvårter hade jag en liten suddgummi. Sen blev jag sminkad av tjejerna i klassen, och hårstylad med totteband och klämmer. När jag sedan ställde mig i kön inför klassfoto vänder sig en utländsk kille mot mig och tittar mig i ögonen och ler, efter en stund när han ser och förstår att jag inte alls är en kvinna så ber han mig hålla tyst om händelsen. Ojdå det var nog ingen bloggtorka jag hade ändån mina vänner...


Bilder...

Har man för mycket tid och inte har något att göra, så kan det sluta så här bilderna är tagna hemma i Grekland av Katerina Bobolakis. Som ni ser så har jag många klädstilar jag behärskar...


Tråkig dag...

Idag har det inte varit en rolig dag, vakna grinig och ovilad, och ska tvätta. Kommer ner i tvättstugan och ser dem sämsta maskinerna någonsin, värmefläkten vågar man knappt röra den måste ha varit från 1921 man kan inte kalla den för fläkt någonstanns. Men men tvätta var jag tvungen att göra iallafall. satte igång ett par maskiner totalt 5 stycken. Klockan är nu tio i 1 och mina kläder hänger fortfarande på tork, skitblöta är dem. Men jag frågade grannen om det var okej att jag kunde få ha dem hängandes fram tills hon behövde hänga sina kläder vilket jag fick, snälla grannar man har.

En annan sak som har kommit upp på tal idag är att vara ensam, att bo ensam. Sammtidigt som det kan vara skönt att ha sin egen lägenhet så är det faktiskt jobbigt att göra allt själv, och då menar jag inte allt det tråkiga. Utan sådana små grejor som att se på Tv själv, laga mat till sig själv, äta själv, vakna själv, lägga sig själv...
Ja allt blir väldigt ensamt tyvärr. Skönt och trevligt det hade varit att bo tillsammans med någon, att alltid ha någon att prata med och dela sin dag med, nu blev det lite väl djupt här tycker jag vi måste avsluta det lite annorlunda.



Egon blev bjuden till ett party. Direkt efter ankomsten ställde han sig och överblickade det av flaskor belamrade bordet. Egon gick därefter fram till värden, fattade hans hand i ett grepp och sa:
"Du behöver inte vara orolig för att jag redan nu ska lämna festen, jag vill bara passa på att tacka dig medan jag fortfarande känner igen dig."


Videoblogg


Pygmemaskiner...


Kommer ta mig 1 vecka att tvätta i dessa maskinerna.

Tvättdag...

Nu äntligen ska jag tvätta igen, nästintill omöjligt att få tvättid på Vengatan där jag bor. Grannarna tvättar så ofta så man ska vara glad om man hinner se hur tvättstugan ser ut innan man flyttar härifrån. Men men nu har jag tid iallafall och skönt är det, får se hur det går, inte dem modernaste maskinerna direkt, känner än viss rädsla inför tvätten om jag ska vara ärlig, tänk om maskin äter upp mina kläder, vad gör jag då? Måste jag gå naken då HELL NO....

Vi hörs snart igen.

Modell...







Här ser ni mig gå modell i Eggets leopardjacka, jag trivdes faktiskt oehört bra i den. Den satt som  handen i handsken. Jag bejakar verkligen min kvinnliga sida.


Hjälper en vän...


Med att flytta.

I stan...

.

Med Barra vi ska gå runder i stadens alla lyxbutiker. Sen ska vi förmodligen äta något gott. Bara han och jag.

Videoblgg

Upplagt lite väl sent men datorn sjukade sig mot mig igen plus att den är slö.

Videoblogg svininfluensasprutan...


RSS 2.0