GREECE, GREKLAND, HELLAS....

ΖΗTW EΛΛAΔA....

Grekland vad hade jag gjort utan detta land?



Varit på IKEA...

Idag var jag först i stan med en kompis och fika och tittade runt lite, sedan var vi på IKEA med hans mamma. Han ska nämligen flytta så han behövde lite småskit att handla in. Lång dag men trevlig.

Sen skulle jag vilja säga tack till www.egoinas.se för att hon länka mig, så jag fick personligt rekord i unika besökare. Blogg Awards nästa för mig....


Videoblogg


New Moon...

Jag har ej läst böckerna eller sett någon om filmerna, Men jag sågar dem ändån. Inte värt att betala en krona för att se dem värdelösa filmerna. Jag ser hellre Mr Bean i tecknad version.



Glenn...

Glenn, Glenn, Glenn,Glenn,Glenn,Glenn,Glenn,Glenn, Glenn, Glenn,Glenn,Glenn,Glenn,Glenn...

Visa legitimation...

Det som jag har funderat på och stör mig är nämligen, när det står visa leg om du är under 23. Jag som snart ska fylla 24 ska då inte behöva visa leg eller hur? Jag ska kunna vägra visa mitt leg eftersom jag är äldre än 23.

Isåfall borde det stå: OM VI TROR ATT DU ÄR UNDER 23 VAR SNÄLL OCH VISA LEG.

Eller vad tycker ni?

Julkonsert ikäll...

Ikväll ska jag på julkonsert på Landskrona teatern, Rebecca ska sjunga ska bli kul att höra henne sjunga live. Innan de så ska jag laga lite mat, gott ska det bli. Jag kommer om jag klarar av det att lägga upp en videoblogg när jag är på konserten. Fram tilldess så får ni ha det bra.


Linus Nileskog...

Denna enormt sjuka pojkaspoling har tappat det helt enormt totalt extremt mycket. Alla som läser detta inlägg adda honom på Faceboook, Linus Nileskog heter denna enormt skadade människa, se på hans filmer på facebook.




Norska nationalsången...



Detta klipp är till www.egoinas.se

Videoblogg..


Ny dag, nya händelser...

Nu ska jag fixa mig och ta ett bad, sen ska jag iväg och handla mat på konsum. Ikväll vet jag inte vad som händer, får se tar det som det kommer.

Vad ska ni htta på ikväll?

videoblogg...


Videoblogg, Kalimera Ellada...


Överfallen...

Jag har precis blivit överfallen  med ryska bensaxen av denna sjuka och totalt störda man Måns Liljekvist. Eftersom jag skrev  fel byhåla  han bodde  i så blev han så här galen som bilden visar och bensaxade mig. Just nu mår jag väldigt dåligt både fysiskt och psykiskt, jag vågar ej gå ut längre.

Så rätta byhålan är nämligen SVALÖV, där bor han.






1.46 lång...

Men ack så farlig han är med sin ryska bensax, ingen kommer undan den. När man minst anar det så hoppar han fram med sina pygmèben och kapar dig. Denna man är så farlig att han numera Hålls inlåst i en källare i Svalöv i Skåne.





Men vi som känner honom vet om att han har en bra sida med, bara det att vi ser ej den så väldigt ofta.

Videoblogg...


Vad är det...

För värld vi lever i? När man inte får utrycka sig om vissa saker, Sverige är ett av länderna som  jag tycker inte klarar av att utrycka sig fullt ut. Har jag fel?

Är man en sämre människa om man skriver om saker som andra personer inte tycker om?

Vad får man skriva och inte skriva i en blogg?

Hur ska man aggera för att vara proffsig men  samtidigt skriva en blogg där man vill få ut sina tankar?

Man kan ej bli omtyckt av alla, så är det bara.

Redan uppe...

Har ni sett, Rebecca är uppe redan. Rebecca som aldrig går upp Förre kl 14:00 gick upp kl:07:00 idag hon måste ha varit som en zombie. Blev glad att jag fick bevis på att hon mår bra och ser någorlunda normal ut på bilden iallafall.



Gillar tjejer i uniform, gör ni det med?

Stolt över...

Landskrona falcons damlag vi slog Hjärnarp i skånemästerskapen med 5-4 efter 5 perioder.
Grymt bra jobbat tjejer.


Jag är.....



Jag är hungrig...






Vill någon följa med mig?

Badkaret väntar...

Nu ska jag ta mig ett bad och ladda batterierna. Vi hörs senare.


Hej på er...

Vakna nyss efter en underbar natt. Har ej kunnat skriva något på bloggen förräns nu, känns att jag har kommit efter rätt mycket.

Nu en gåta:

Vad fick kannibalpojken när han kom försent hem till middagen?


Fråge stund...

Som ny bloggare undrar ni säkert vad jag är för någon störd jävel som har erövrat bloggvärlden? Eller hur?

Nu har ni chansen att ställa frågor till mig, fram till midnatt kan ni fråga på.

Vinjetten som...

Alla väntar på kommer inom snarast gottfolk, den rockar!

Tidlös väska....

En sån här väska tycker ja att varje flicka/kvinna ska använda, tidlöst och helt, helt underbar.

Vem är Stefatos?


Hjälp mig...

Jag är en mycket störd man som behöver hjälp, tar emot all hjälp jag kan få....

HOT, HOT, HOT

Fan vad håller jag på med?  jag steker köttfärs och satte på spisplattan och sedan satte jag stekpannan på fel platta så handtaget blev skitvarmt, det tänkte ju givetvis inte jag på och tog tag om handtaget och brände vänster tummen.

Det gör fruktansvärt ont, hur ska jag klara av att blogga nu då?

En kväll när vi såg paradise Hotel....

Förra veckan när jag och Rebecca tittade på Paradise Hotel så klämde Rebecca fram denna inte så smarta kommentar.

Han är anonym, men ska nog ge bort den.

Hur tänkte du där?




videoblogg 1


Helvete jag...

är rent av korkad, jag har glömt mina hemnycklar på Ga-hallen. Så nu sitter jag ute och svär och har mig. Men vilken tur att man har snälla spelare i laget som kör hit mina nycklar.

Barra till Tim...

Barra till Tim: Nej nej rör inte runt flugsmällaren i akvariumet, Frida har fått den av sin syster Caroline och hon blir inte så glad då.

Jaha okej Barra, så du bryr dig mer om en flugsmällare än dina fiskar?

Eftermiddag hos Barra...

Jag stack hem till Barra med pizza, för att snacka lite skit. Inte lönt att snacka allvar med den dåren, han är ju tyvärr ej den smartaste personen jag känner. Man får lägga sig på den nivån han ligger på.


  


Hur lång tid tar det innan Barra...

Sågar min blogg? Jag skulle nog tippa på att han  redan spyr galla över bloggen. Men han är endast avundsjuk eftersom jag kan leva gott och göra det jag vill med mitt liv tack vare min blogg, medans han måste jobba långa arbetsdagar för att tjäna lite pengar.


Mamma ringde...

Som vanligt ska föräldrar oroa sig i onödan. Nu för en liten stund sedan ringde mamma och tyckte att min blogg handlade för mycket om oseriösa saker ting, och att jag skulle tänka på vad jag skriver. Jag ser detta som så här, jag skriver vad jag vill om vad jag vill och framförallt när jag vill i min blogg. Och tycker ni inte om det så gå ej in och läs.

Jag har bloggen för att kunna skriva när mina tankar och lite andra saker som händer runt omkring mig, och det kommer jag ej be om ursäkt för.


Desperate wives....

This is my two wives if yo want one of them call me, you can have them for four or five camels.

Anekdoto...

Katerina, thimase ekino to vouno gemato fidia? Thimase pou sou gamisa kai mou eglipses ta arxidia?



Ut och löpträna

Nu har jag hittat min löppartner, det är inte mindre än Egget hon och jag ska ut och springa på stadens alla gator.

Egget vi har ett handslag på bild så du kommer ej undan!


När man minst annar det...

Så dyker det upp folk i ens liv som man inte har träffat på 10-15 år, och en av dem är Rebecca. Jag träffa henne ute för en månad sen ungefär och sen dess har vi umgåtts som om vi har kännt varandra hela livet. Att hon är störd gör ju inte saken värre utan snarare till det bättre för då behöver inte jag känna mig onormal. När man är med Rebecca så behöver man inte tänka så mycket utan bara aggera för man bryr sig inte om man säger fel eller gör bort sig, det är det som kallas vänskap!








Jag och Rebbe











Kim Hadelund fy fan.....

Att man gör dumma saker det händer ibland men att denna totalt korkade Mullsjöspelaren skjuter upp en innebandyboll mot publiken och träffar ett barn i ansiktet är i mitt tycke fruktansvärt dålig stil, och att man sedan skrattar bort det och inte ber om ursäkt är ännu värre. Kim Hadelund skäms du inte? det är min fråga till dig.





Dagens idiot!

Humor...

Detta klipp gillar jag som fan, ligger dubbelt och skrattar.


Godmorgon...

Första morgonen som bloggare känns hur bra som helst. Jag somna som vanligt på soffan, och vaknade nu vid 10:30.
Vad händer idag? Jo jag ska först och främst ta mig ett bad vilket är ett måste när det  vankas matchdag. Herrlaget i Landskrona Falcons har match mot Topplaget Mullsjö AIS i division 1 södra kl: 16:16 på Landskrona Idrottshall. Innan jag beger mig till våran borg för att hjälpa till med diverse saker innan matchen kan börja så måste jag ha någonting att äta så får klura ut det med vad man ska äta.

Nej nu måste jag fixa och dona här så vi hörs senare och med detta så ska jag avsluta med en skön ramsa.

Falcons är det bästa laget heja heja heja Falcons!!


Tredje på en dag!

Tredje inlägget, detta börjar verkligen se bra ut för er som ville att jag skulle börja blogga. Jag kan inte sluta skriva, varför blir det så? är detta mitt nya liv? som bloggare? Nej herre min gud jag har så mycket annat som måste göras som diska, städa, umgås med vänner,innebandyträningar/matcher och mycket myckt mera hur ska jag hinna med en blogg då? ja det var många frågor på en och samma gång, jag får luta mig tillbaka och komma på ett sätt att hinna med allt som ska göras här i livet, plus att man ska hinna med sina framgångsrika blogg eller jag är på god väg iallafall...

Rebeccas 20-årskalas

Andra inlägget kommer att handla om Rebeccas 20-årsdag igår (Fredag), Jag blev tyvärr lite sen närmare bestämt 3 timmar sen eftersom vi hade Innebandymatch med damlaget, som vi förövrigt vann med 5-4 över FBC Engelholm U.
Till Rebecca hade jag köpt en inredningtidning eftersom jag vet att hon har en fetisch på inredning (JO Rebecca det har du), fint chocklad och en flaska vitt vin.
Kvällen/dagen var så trevlig och rolig att jag inte kom hem förrän vid 20:30 idag (lördags). Här ser ni lite bilder från kvällen och morgonen därpå...


Vad är det för någon fin flicka?

Jo, det är födelsedagsgrisen Rebecca!

Här står jag och Egget

Mår lovely...


Malin och Jag

Jag och Rebecca

Malin med resten av gänget

Triss i galningar

För svag för att säga nej....

Så ja nu har jag också skaffat mig en blogg, och nu undrar ni kanske varför jag har gjort det?

Det ska jag berätta för er, det är nämligen så att min kära vän Rebecca alias "Rebbe" tvingar mig och att jag är för dålig för att stå på mig och säga nej jag vill ej. Men jag ger det ett försök för hennes skull, orkar ej med tjatet längre så Rebecca detta är för dig men givetvis för er andra med........SÅ NJUT!!!


Välkommen till min nya blogg!

Bloggmanual från Rebbe:

1. För att komma in på bloggen loggar du in med e-mailadress och lösenord på blogg.se

2. För att skriva ett inlägg trycker du därefter på "stefatos" och sedan på "skapa"

3. För att ladda upp bilder trycker du på det lilla trädet här ovanför

4. För att ladda upp ett youtube-klipp kopierar du länken som står under "bädda in" på youtube, därefter trycker du på HTML-knappen här ovanför och så klistrar du in det i den rutan och "uppdatera"

5. Skriv så bra du kan och var noga med små och stora bokstäver, kommatecken och punkter o s v

6. Tänk på att det är KUL att blogga och gör det gärna mellan 20-100 gånger per dag så att jag har något att läsa lite då och då

7. Skäm inte ut mig, tack

RSS 2.0